θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο ξενέρωτος γιάπης, ο άφθαρτος κ. Τζήμερος δεν πήγαινε ούτε μέχρι το εκλογικό τμήμα...



"...Γιατί για τον κ. Τζήμερο υπάρχει κάτι πρωταρχικό πριν ξεκινήσει κανείς την συζήτηση. Ο άνθρωπος έχει υπερηφάνως ανακοινώσει ότι έχει ψηφίσει μια-δυό φορές στη ζωή του. Περίπου δηλαδή διαλαλεί ότι εκτός από άφθαρτος πολιτικός είναι και άφθαρτος ψηφοφόρος.(Παρεμπιπτόντως υπήρξε και άφθαρτος φοιτητής αφού δεν τέλειωσε την ΑΣΟΕΕ όπως τον διαβάλλει το βιογραφικό του, αλλά από αηδία προς το πανεπιστημιακό καταστημένο την παράτησε). Πιστεύει, για να επανέλθουμε, ότι για πρώτη φορά μετά τριάντα πάνω –κάτω χρόνια που διαθέτει εκλογικά δικαιώματα, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σώσει τη χώρα και αξίζει να ψηφιστεί. Και αυτός είναι ο  εαυτός του. Ο μόνος που αξίζει να πάρει αυτό που ο ίδιος δεν έδινε. Την ψήφο..."
Σχόλιο: Αυτό το νούμερο δεν  υπήρχε περίπτωση να ξεπεράσει τα όρια μιας συντροφιάς εκκεντρικών βουτυρογιάπηδων επειδή -και μόνο- περιφέρει διάφορες απόψεις, εν είδει "μαγικής συνταγής", οι οποίες αποτελούν την προεκλογική του εκστρατεία. 
Αλλά εκτός από τα "πολλά λεφτά" που βοηθούν, συνδράμει ο παραγοντας της απόλυτης χρεοκοπίας του πολιτικού συστήματος, της γενικής ξεφτύλας των αξιών που διέπει την εποχή μας. 
Ο κ. Τζήμερος, δεν δικαιούται ορθολογικά να κλέψει ούτε μία ψήφο από απλό πολίτη ο οποίος δεν ανήκει στην στενή πλουτοκρατία των πανάκριβων τζιπ και των εξεζητημένων Rolex, τα οποία οι καθημερινοί άνθρωποι μπορούν να τα βλέπουν μόνο σε περιοδικά. 

Η φωτογραφία για το πιο ακριβό τζιπ στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: