θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγέλλουμε το korydallos.blogspot.com

Ως καλοκάγαθο blog που είμαστε δεν επιθυμούμε την προσχώρηση σε κακόπιστες / ακραιφνείς τοποθετήσεις οι οποίες αποδίδουν το φαινόμενο της διαρκούς κοπής δένδρων κατά τις περιόδους θητείας της παρούσας ηγεσίας του Δήμου Κορυδαλλού σε ευτελείς σκοπιμότητες και συνδιαλλαγή με μικρά/μεγάλα συμφέροντα.
Εξάλλου, εκτός από τον κ. Νικόλαο Χουρσαλά που διαχειρίστηκε κατά το παρελθόν τον συγκεκριμένο τομέα, ο άνθρωπος των δασών κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης επί της θητείας του οποίου συμβαίνουν αυτά, ως "εντεταλμένος σε θέματα πρασίνου" αναφέρει εδώ  ότι:  "υπερασπίζουμε το πράσινο της πόλης με συνέπεια και παίρνουμε μέτρα σε βάρος  όσων το καταστρέφουν χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το "πολιτικό" κόστος...".

Με δεδομένο το γιγαντιαίο έργο της δημοτικής αρχής και τις μεγάλες επιτυχίες της πόλης μας αντιγράφω και καταγγέλω την ακόλουθη απαράδεκτη ανάρτηση και απαράδεκτη ενέργεια, η οποία βρίσκεται εκτός κλίματος και καλώ τον blogger να την κατεβάσει και να γράψει αμέσως για τις πράσινες διαδρομές, να δείξει τις εικόνες με τους ποδηλατόδρομους, τις λιμνούλες στο Αιγάλεω, το ΜΕΤΡΟ που έρχεται και το νέο κυκλοφοριακό της πόλης, το νέο οικολογικό - σούπερ ενεργειακό κτίριο - Δημαρχείο, τα μεγάλα γκαράζ που ολοκληρώνονται, τα γήπεδα στα λατομεία και τα κολυμβητήρια...

Δελτίο κομμένων δέντρων βδομάδας στον Δήμο Κορυδαλλού: Δύο πέυκα & δύο ακακίες!!!
Το πρώτο που εντυπωσιάζει (αρνητικά) εδώ είναι πως και τα τέσσερα φρεσκοκομμένα δέντρα αυτής της βδομάδας βρίσκονται επί της οδού Ποταμού, όπου εκεί συνέρχεται και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας (ξανά αύριο Πέμπτη 15/12/11).

Μάλιστα τα δύο κομμένα πεύκα βρισκόντουσαν σε απόσταση διακόσια μέτρα νότια από την αίθουσα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ενώ οι δύο κομμένες ακακίες σε απόσταση εκατόν πενήντα μέτρα βόρια της αίθουσας.

Για να δούμε, τελικά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας θα καταφέρουν να δουν τα κομμένα δέντρα με τα μάτια τους δίπλα στην αίθουσα του αυριανού συμβουλίου τους ή θα πρέπει αν μας επισκεφθούν τις επόμενες μέρες για να δουν από εδώ τι συμβαίνει στην πόλη;

Το δεύτερο που εντυπωσιάζει είναι πως εντεταλμένος σε θέματα πρασινού στον Κορυδαλλό είναι ο κ. Γουρδομιχάλης ο οποίος είναι παράλληλα και στον ΠΕΣΥΔΑΠ!!!
Αλλά τα δέντρα συνεχίζουν να χάνονται από την πόλη με τον ίδιο καταστροφικό ρυθμό που αυτό συνέβαινε και πριν, επί κ. Χουρσαλά, ενώ γενικά σε όλη την θητεία της διοίκησης Κασιμάτη στον Κορυδαλλό ο κανόνας είναι τα δέντρα να χάνονται...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να δουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ρε φίλε. Αυτοί κατά 95% δεν ξέρουν ούτε τις επικεφαλίδες από τα θέματα. Αδιάβαστοι και ανύποπτοι οι περισσότεροι

Ανώνυμος είπε...

τα δεντράκια αυτά τα μοίρασαν στους φτωχούς για να ανάψουν το τζάκι. Είναι μια φιλολαϊκή πολιτική ενάντια στη φτώχεια. Αλλά εσείς έχετε μείνει 100 χρόνια πίσω.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον ο Σταύρος όταν ήταν μικρός έκατσε επότομα σε κάποιο πέυκο...

δεν γίνεται αλλιώς αυτό που κάνει