θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η Σάρα, η Μάρα και το τυχαίο συναπάντημα δεν μπορούν να χαλάσουν τον υπνάκο του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό.

Από το ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚTΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ μαθαίνουμε ότι

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ

Με την παρουσία στελεχών της αυτοδιοίκησης και πολλών ενεργών πολιτών της Νίκαιας και των Δήμων του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του στελέχους των Ελεύθερων Πολιτών, Μιχάλη Νικητάκη, στη Νίκαια.


Η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Νίκαιας και των Δήμων της Β’ Πειραιά, δείχνει ότι η νέα πολιτική κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες» εκφράζει όλο και περισσότερο τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ενισχύσει σημαντικά τη ΔΗΜΑΡ, στην συνεργασία των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Η προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής και Προοδευτικής παράταξης και η δραστηριοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας στην κατεύθυνση να κατατεθεί μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης η οποία θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη, είναι πλέον απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Σε αυτή την προσπάθεια μπαίνουν μπροστά οι «Ελεύθεροι Πολίτες» της Νίκαιας συμμετέχοντας όλο και πιο μαζικά στην διαβούλευση για την πρόταση Θετικής Διεξόδου από την κρίση
Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, ο δημοσιογράφος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Μάκης Γιομπαζολιάς, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, ο υποψ Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Στέλιος Κραουνάκης, ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Γιάννης Μελάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Θεόδωρος Βασιλάκος, Σάκης Μπακάλης, Μιχάλης Ευθυμιάδης, Γιάννης Διάκος, Δημήτρης Μπογράκος, Νίκος Μονέος και ο Αντιπρόεδρος ΔΙΚΕΚΟ, Γιώργος Γκόγκος. Τέλος, στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, όπως και οι παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Εθνικής μας Ομάδας Πόλο και του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστις Αβραμίδου και Βάσω Μουρέλου.

Με τα μπολντ (επισημαίνονται από το blog) ορισμένοι γνωστοί μας από τα πράγματα της πόλης. Ορισμένοι από αυτούς λέγεται ότι αποφεύγουν ακόμα και να συναντηθούν τα βλέματά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου είναι αναγκασμένοι να συνυπάρχουν. 
Υπενθυμίζω:
(Α) Οι κύριοι Μελάς, Γουρδομιχάλης και Γκόγκος εξακολουθούν να ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ διότι από όσο γνωρίζουμε κανείς δεν έχει βγάλει ανακοίνωση αποχώρησης από τον πολιτικό φορέα. (Αν μας διαφεύγει έδώ είμαστε να διορθώσουμε). 

(Β) Κανείς από τους παραπάνω πάντως δεν έχει εκδόσει -ούτε- και ανακοίνωση στήριξης στους "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ". Επομένως, το ΠΑΣΟΚ του Κορυδαλλού μπορεί να ...κοιμάται ήσυχο.


Αυτή η φωτό από την πηγή του δημοσιεύματος 
στο κέντρο ο κ. Βασίλης Οικονόμου
όπου για κάποιο λόγο (δεν έλαχε) κανένας από τους τρεις

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα οικονόμησε ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
Με αυτούς τους ανθρώπους δίνει ένα ιδεολογικό στίγμα με σαφήνεια και επίσης, είναι όλοι τους καλοί και σταθεροί χαρακτήρες που δεν πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος. Έτσι δένει το κόμμα. Μπράβο Βασίλη.

Ανώνυμος είπε...

AXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXX.
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ,ΜΕΛΛΑ?
Ο ΓΚΟΓΚΟΣ?Α ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΘΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ.