θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Τα κορίτσια και οι μουστακαλήδες. Με υπευθυνότητα αποκαλύπτω.

Πριν λίγες μέρες, το komvos (εδώ) έγραψε:
"Τριάντα ραντεβού με στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον Κορυδαλλό, το Πειραιά και τον κεντρικό μηχανισμό έχουν ήδη προγραμματιστεί από στελέχη της γραμματείας του Συμβουλίου της Δημοτικής Κίνησης Δεκαεξάχρονη Πόλη.
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...
Χτες το βράδι, μου έλεγε ένας φίλος από τα παλιά, πόσο ανησυχεί ένα παραδοσιακό στέλεχος της περιοχής, που ακόμα δεν έχει χτυπήσει το δικό του τηλέφωνο.
Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει, πολλά στελέχη έχουν ήδη δεσμευτεί ανοιχτά για ενεργή στήριξη των "Δεκαεξάχρονων" στις Δημοτικές και σε λίγο θα γίνει πατημός για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο..."


Να σας ρουφιανέψω εγώ τι ξέρω θετικά, γιατί φαίνεται ότι οι αναφερόμενοι φίλοι μας "το έχουν κλείσει" και δεν ανακοινώνουν τίποτα. Αυτό είναι πολύ αντιδημοκρατικό και εναντίον της διαφάνειας, θέμα το οποίο τους αρέσει πολύ τελευταία. Ρουφιανεύοντας, τους επαναφέρω στην τάξη, για να μάθουν άλλη φορά να μας τα γράφουν από μόνοι τους.

Σήμερα αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι παίχτηκε ένα κρασί στην Πάρνηθα. Δεν μπορώ όμως να σας δώσω λεπτομέρειες. Πόσοι είχαν ποτήρια, πόσοι κάθονταν από δω, πόσοι κάθονταν από κει; αν είχε κατσίκι ή γουρούνι παϊδάκι, αν είχε επιδόρπιο. Ξέρω ότι τραγούδησαν. Και μετά ένας ή δύο έφυγαν ανατολικά για επιστροφή. Οι άλλοι δυτικά.
Μέχρι σήμερα, έχουν δεί τρεις... μουστακαλήδες. Μου φάνηκαν πολλοί όταν το άκουσα. Ώσπου άκουσα ότι μέχρι χτές έχουν δει πέντε ...κορίτσια.
Βρε τους αθεόφοβους.

Τρεις κυρίες, κατάφερα να αποθανατίσω και να συνθέσω αυτόν τον πίνακα στο φώτοσοπ, προφανώς με αλλαγμένα χαρακτηριστικά για να μην αναγνωρίζονται και εκθέσω κόσμο.

Την άλλη βδομάδα φωτογραφία με τους μουστακαλήδες.
Φώτοσοπ απαραίτητο και πάλι αλλά ευκολότερο.
(Κόβω τα μουστάκια και τέλος).






1 σχόλιο:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΣ είπε...

τενεκε δεν έχεις το Θεό σου.