θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Δια χειρός Κατσάνου

Εκυκλοφόρησε! Εκυκλοφόρησε προχτές το σχέδιο τεχνικού προγράμματος έτους 2009 για το Δήμο Κορυδαλλού. Οι πρώτες πληροφορίες, είναι ότι πρόκειται για ένα σχεδιάκι που



"τα έχει μέσα όλα, αλλά δεν έχει και τίποτα",



αφού το ποσό του ενός ευρώ,

προϋπολογίζεται για σειρά φιλόδοξων και πολυδιαφημισμένων οραμάτων στα οποία έχει αναφερθεί η Δημοτική αρχή με "σιγουριά και αυτοπεποίθηση", τόσο για την ταχύτητα κατασκευής, όσο και για την υποτειθέμενη πρόβλεψη πόρων.

Εκ πρώτης όψεως δηλαδή, φαίνεται ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!



Ενδιαφέρον παρουσιάζει, η συμπεριφορά που θα κρατήσει η μερίδα του κυρίου Χρήστου στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα γίνει την Δευτέρα στις 24 του μήνα και κυρίως το κατά πόσο θα εμφανίσει ενιαία στάση. Με εξαίρεση βέβαια τον κύριο Δημόπουλο, που προσπαθεί από καιρό να παρασύρει όσους επηρεάζει από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τους οδηγήσει στη συνέχεια στο ερμαφρόδιτο σχήμα του κυρίου Κασιμάτη, που εξακολουθεί να στηρίζεται από τους δεξιούς βουλευτές και παράγοντες, με εξαίρεση τον κύριο Διάκο, ο οποίος έχει προ πολλού διαχωρίσει την στάση του.

Το σχέδιο τεχνικού πρόγραμματος σε αντίγραφο και το cd με το επιχειρησιακό πρόγραμμα, το παρέλαβε σήμερα και μέλος της Δημοτικής κίνησης Δεκαεξάχρονη πόλη, δια χειρός της κυρίας Κατσάνου, πρώην Αντιδημάρχου, μέλους του ΠΑΣΟΚ, που όπως είναι γνωστό, έχει προσεγγίσει πάρα πολύ την κίνηση. Αναμένεται λοιπόν και η τοποθέτηση της κίνησης, όχι βέβαια στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δεν διαθέτει εκπροσώπηση.
Τα πιο σημαντικά όμως, αναμένονται με τον ορισμό νέων Αντιδημάρχων, που θα γίνουν με το νέο έτος. Τότε θα εκδηλωθούν οι δυσαρέσκειες στο εσωτερικό μπλοκ του κυρίου Κασιμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: