θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008

αυτο-οργάνωση και συμβούλιο πόλης

"θέλουνε να τα αλλάξουνε όλα, η καταρρακτώδης βροχή δεν σταμάτησε τους "16άρηδες", που έδειξαν ότι είναι πολύ σοβαροί και μάλλον ξέρουν τι θέλουν. Πολλά τοπικά στελέχη συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ανακοινώθηκε συμβούλιο πόλης, χωρίς την συμμετοχή "παλιών". Είναι όμως βέβαιο, ότι αυτό είναι κάτι που το προτίμησαν σε αυτη τη φάση οι συντάκτες της διακήρυξης, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα καταλήξουν "μία από τα ίδια". Σύντομα, θα διευρυνθεί το Συμβούλιο Πόλης με κλιμακωτές συμμετοχές επιστημόνων αλλά και αυτοδιοικητικών στελεχών που... περιμένουν πότε θα τους καλέσουν!
ΌλΑ στο φως, όλα στο ΊΝΤΕΡΝΕΤ, ζήτησε στην τοποθέτησή του ο Π. Φωτεινόπουλος, περιθωριοποιήσατε τους καλύτερους, ανέφερε ο Γιώργος Αρβανίτης, χωρίσαμε τον κόσμο αλλά υλοποιούνται μόνο παλιά έργα χωρίς φαντασία, χωρίς σχέδιο. Κάνω το σωστό για να τελειώσει η απάθεια και ο συμβιβασμός ανέφερε ο Ανδρέας Καπελεντζής.
Πολλοί οι προβληματισμένοι στην παράταξη Χρήστου. Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κινητικότητα, εκφράζουν ανοιχτά την συμπάθειά τους στην κίνηση. Πολλοί όμως και από τον Κασιμάτη, αρχίζουν να αφήνουν ανοιχτό παράθυρο επικοινωνίας με... "κατι άλλο". Σιγή Δημόπουλου - Γουρδομιχάλη - Κασιμάτη. Αναμονή - απάθεια από βουλευτές που είναι γνωστό ότι συνηθίζουν να μπερδεύονται.
Πολλές φωτογραφίες και video από την εκδήλωση θα αναρτηθούν από την άλλη εβδομάδα στον δικτυακό χώρο της κίνησης.
Συμβούλιο…για μια δεκαεξάχρονη πόλη Αρβανίτης Γιώργος, Καπελεντζής Ανδρέας, Καραθεοδώρου Τάσος,Μωραΐτου Αριστέα, Νικολόπουλος Νίκος, Πασσάς Γιώργος,Τουρλάκης Παναγιώτης, Τριανταφυλλόπουλος Δημήτρης, Φιλιππάκης Κοσμάς,Φωτεινόπουλος Προκόπης, Χατζίνας Δημήτρης

στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε με πολλά στοιχεί και προβλέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...